Ιατρός

Dr. Ιωάννης Καλαϊτζής

Ο Dr Ιωάννης Καλαϊτζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά από επιτυχείς εξετάσεις εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών όπου και ολοκλήρωσε εγκαίρως τις σπουδές του λαμβάνοντας επιτυχώς το πτυχίο του Ιατρού με βαθμό ‘λίαν καλώς’. Εν συνεχεία και αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου εξειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα της Β’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο όπου και εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή με τίτλο ‘’Effects of endoscopic sphincterotomy on biliary epithelium. A case-control study’’ λαμβάνοντας με Άριστα το τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολούθως εξειδικεύθηκε στη προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο San Giovanni Battista Hospital-Molinette, στο Τορίνο της Ιταλίας, υπό τη καθοδήγηση του αξιότιμου καθηγητή Χειρουργικής κ. Mario Morino. Έπειτα εργάσθηκε ως specialist Consultant στον ιδιωτικό τομέα Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξειδικεύθηκε μεταξύ άλλων σε λαπαροσκοπικές τεχνικές αποκατάστασης κηλών κοιλιακού τοιχώματος.

Από το 2013 δραστηριοποιείται ως ιδιώτης Γενικός Χειρουργός πραγματοποιώντας πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων. Ο Dr Καλαϊτζής είναι expert χειρουργός στην αποκατάσταση βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και εξιτήριο αυθημερόν, έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιτυχημένες τέτοιες επεμβάσεις έχοντας τη μεγαλύτερη εμπειρία στον ελληνικό χώρο.

Παράλληλα είναι ειδικός στην θεραπεία αιμορροΐδων, κύστης κόκκυγος, ραγάδας πρωκτού με χρήση laser & botox, σε επίπεδο ημερήσιας νοσηλείας, ενώ πραγματοποιεί λαπαροσκοπική αποκατάσταση κηλών κοιλιακού τοιχώματος καθώς και όλη τη γκάμα της σύγχρονης γενικής & λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ο Ιατρός πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του διευθυντή χειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan.

Ο Ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του συνεργαζόμενος με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Dr. Ιωάννης Καλαϊτζής

MD, PHD – Γενικός Χειρουργός

0 +
Ασθενείς
0 +
Έτη Εμπειρίας
0
Ιατρεία
0 +
Αριθμός Επεμβάσεων
Νίκος Κ.
Νίκος Κ.

Ιούνιος 2022

Πρώτη φορά επισκέφθηκα τον κύριο Καλαϊτζή και θα το ξανακάνω... μου έδωσε 100% λύση στο πρόβλημα που είχα, σας ευχαριστώ πολύ!

Νικόλαος Ε.
Νικόλαος Ε.

Μάιος 2022

Εξαιρετικός, με κατανόηση, στην ώρα του. Εξήγησε τα πάντα, πρότεινε λύσεις. Τον εμπιστεύτηκα και προχωρήσαμε σε χειρουργείο. Τα πάντα τέλεια!

Imed G.
Imed G.

Σεπτέμβριος 2021

Awesome service. Highly recommended!

Μαρία Λ.
Μαρία Λ.

Μάρτιος 2021

Ο Γιατρός ευγενέστατος. Το ραντεβού αφορούσε παιδί και η συζήτηση μαζί του βοήθησε πολύ στο άγχος του παιδιού. Ευχαριστούμε θερμά Δρ Καλαϊτζή!

TESTIMONIALS

Εμπειρίες Ασθενών

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο ασθενής να έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα και μια καλή εμπειρία πριν και μετά την επέμβαση.