Ιατρός

Dr. Ιωάννης Καλαϊτζής

Ο Dr Ιωάννης Καλαϊτζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά από επιτυχείς εξετάσεις εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών όπου και ολοκλήρωσε εγκαίρως τις σπουδές του λαμβάνοντας επιτυχώς το πτυχίο του Ιατρού με βαθμό ‘λίαν καλώς’. Εν συνεχεία και αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου εξειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα της Β’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο όπου και εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή με τίτλο ‘’Effects of endoscopic sphincterotomy on biliary epithelium. A case-control study’’ λαμβάνοντας με Άριστα το τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολούθως εξειδικεύθηκε στη προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο San Giovanni Battista Hospital-Molinette, στο Τορίνο της Ιταλίας, υπό τη καθοδήγηση του αξιότιμου καθηγητή Χειρουργικής κ. Mario Morino. Έπειτα εργάσθηκε ως specialist Consultant στον ιδιωτικό τομέα Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξειδικεύθηκε μεταξύ άλλων σε λαπαροσκοπικές τεχνικές αποκατάστασης κηλών κοιλιακού τοιχώματος.

Από το 2013 δραστηριοποιείται ως ιδιώτης Γενικός Χειρουργός πραγματοποιώντας πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων. Ο Dr Καλαϊτζής είναι expert χειρουργός στην αποκατάσταση βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και εξιτήριο αυθημερόν, έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιτυχημένες τέτοιες επεμβάσεις έχοντας τη μεγαλύτερη εμπειρία στον ελληνικό χώρο.

Παράλληλα είναι ειδικός στην θεραπεία αιμορροΐδων, κύστης κόκκυγος, ραγάδας πρωκτού με χρήση laser & botox, σε επίπεδο ημερήσιας νοσηλείας, ενώ πραγματοποιεί λαπαροσκοπική αποκατάσταση κηλών κοιλιακού τοιχώματος καθώς και όλη τη γκάμα της σύγχρονης γενικής & λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ο Ιατρός πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του διευθυντή χειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan.

Ο Ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του συνεργαζόμενος με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Dr. Ιωάννης Καλαϊτζής

MD, PHD – Γενικός Χειρουργός

0 +
Ασθενείς
0 +
Έτη Εμπειρίας
0
Ιατρεία
0 +
Αριθμός Επεμβάσεων
Χριστίνα Χ.
Χριστίνα Χ.

Πριν απο μερικά χρόνια ένας ακτινοδιαγνώστης μου συνέστησε έναν χειρουργό για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνω. Και ο Θεός έφερε στον δρόμο μου τον κύριο Καλαϊτζή. Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν πάλι πριν απο μερικές μέρες για μια νέα επέμβαση. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Ομιλητικός, επεξηγηματικός και καθησυχαστικός. Σας ευχαριστώ πολύ που διώξατε το άγχος μου με τις γνώσεις σας, μια σας κουβέντα και το χαμόγελό σας. Να παραμείνετε ίδιος για να βοηθάτε με ανθρωπιά και γνώση τους ασθενείς σας πάντα!

Χρυσοβαλάντου Σ.
Χρυσοβαλάντου Σ.

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Χειρουργισε τον γιο μου κύστη κόκκυγγος απλά δεν κατάλαβε τίποτα και η ανάρρωση πιο γρήγορη από ότι είχα ακούσει από άλλους ασθενείς. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ!

Μπάμπης Τ.
Μπάμπης Τ.

Δεν εχω λογια να πω για αυτον τον Υπεροχο Ανθρωπο και Γιατρο , μου αλλαξε την ζωή την καθημερηνοτητα μου την ψυχολογια μου . Ειχα ενα προβλημα το οποιο με ταλαιπωρουσε αρκετα χρονια. Ο Δρ Καλαϊτζής μου λύσε ενα προβλημα που το μόνο αρνητικο ηταν οτι δεν τον ειχα γνωρίσει 5 χρονια πριν . Γιατρε μου το ευχαριστω ειναι λίγο ....Να εισαι παντα καλα!

Γιώτα Σ.
Γιώτα Σ.

Εξαιρετικός ιατρός και με ανθρώπινη προσέγγιση. Το λέιζερ για την αιμορροιδοπαθεια διήρκησε λιγα μόλις λεπτά και μετά απ ελάχιστες ώρες ήμουν σπιτι μου χωρις κανένα μετεγχειρητικό πόνο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Έφη Σ.
Έφη Σ.

Η δική μου εμπειρία με τον κ.Καλαϊτζή ήταν άψογη ,μετά από το χειρουργείο που έκανα ανάρρωση ήταν ακριβώς όπως μου είχε πει ο γιατρός . Επαγγελματίας, σοβαρός στην προσέγγιση του προβλήματος και αποτελεσματικός 100%. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Κ.
Νίκος Κ.

Πρώτη φορά επισκέφθηκα τον κύριο Καλαϊτζή και θα το ξανακάνω... μου έδωσε 100% λύση στο πρόβλημα που είχα, σας ευχαριστώ πολύ!

Νικόλαος Ε.
Νικόλαος Ε.

Εξαιρετικός, με κατανόηση, στην ώρα του. Εξήγησε τα πάντα, πρότεινε λύσεις. Τον εμπιστεύτηκα και προχωρήσαμε σε χειρουργείο. Τα πάντα τέλεια!

Imed G.
Imed G.

Awesome service. Highly recommended!

Μαρία Λ.
Μαρία Λ.

Ο Γιατρός ευγενέστατος. Το ραντεβού αφορούσε παιδί και η συζήτηση μαζί του βοήθησε πολύ στο άγχος του παιδιού. Ευχαριστούμε θερμά Δρ Καλαϊτζή!

TESTIMONIALS

Εμπειρίες Ασθενών

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ο ασθενής να έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα και μια καλή εμπειρία πριν και μετά την επέμβαση.